Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Szállítás és fizetés

Fizetési feltételek
Áruházunkban megrendelt termékek esetében lehetőség van 
-Személyes átvétel esetén: készpénzes, bankkártyás, azonnali átutalásos, banki előre utalásos fizetési mód.
-Futárszolgálat, csomagpont és csomagautomata esetén: készpénzes, bankkártyás és banki előre utalásos fizetési mód, ezek részleteiről a fizetési mód kiválasztásánál tájékozódhat. 

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS és CS-Sprint futárszolgálat közreműködésével történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási díjak, feltételek:
Szállítási díjaink az ország területén egységesek. Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.

A futáros szállítás nem célfuvart jelent, azaz a futár nem közvetlenül a feladótól a címzetthez szállítja a küldeményt, hanem egy terítőhálózaton keresztül juttatja el, általában a küldemény bolti átadásától számított 24 órán belül. A szállítás munkanapokon (Hétfőtől péntekig) 8 és 17 óra között történik, de ezen belül az időpont szorosabban nem határozható meg, hiszen a futár - a postáshoz hasonlóan - címről címre halad.

A futár, ha a megadott címen nem tartózkodik senki, megpróbálja telefonon felvenni a kapcsolatot a címzettel, a megadott mobilszámon, de ez nem jelenti azt, hogy ilyenkor felár nélkül új szállítási cím, vagy időpont kérhető. (A kapcsolatfelvétel csak arra szolgál, hogy ha a címzett pl. éppen elugrott boltba, akkor a futár még néhány percet vár rá, vagy megbízottjának adja át a csomagot.)

A futárszolgálat számára átadott küldeményeket egyedi azonosítóval látjuk el és feladásukat könyveljük, így minden csomag sorsáról pontos információkkal rendelkezünk. Ha bármi probléma van a kézbesítés körül, az azonosító alapján utánanézünk küldeménynek, hogy azt a minél hamarabb megkaphassa.

A 30 kg-ot meghaladó, illetve túlméretes csomagok (pl. létrák, öleslécek) szállítása csak egyedi megegyezés alapján történik.

ADR szállítás köteles áruk (pl.: tűzveszélyes és robbanó anyagok, stb.) szállítása futárszolgálattal nem megoldható!

A jogszabályoknak megfelelő, kisebb mennyiségű veszélyes anyag kiszállítása, Budapesten és környékén a vállalkozásunk fuvareszközeivel megoldható, egyedi megállapodás alapján

Sérült csomag esetén
-Sérülten érkezett csomagot nem köteles átvenni.
-Egy kis horzsolás, karcolás a legritkábban jár komolyabb következménnyel, ilyenkor általában csak a csomagolás felszíne sérült. Ha a címzett jobbnak látja, még átvételkor meggyőződhet róla, hogy a dobozon belül minden rendben. Bizonytalan esetben a futár készítsen jegyzőkönyvet, fotókat.
-Szemmel láthatóan súlyosabban sérült csomag esetében mindenképpen fel kell bontani a dobozt és meg kell győződni a benne lévő áru épségéről, meglétéről. Jegyzőkönyvet és fotókat kell készíteni.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szövegét letöltheti és megtekintheti a Nemzeti Jogszabálytár honlapján. https://njt.hu/jogszabaly/2014-45-20-22